Δύο υπηρεσίες minibus στο Πουκέτ κλήθηκαν για ανάκριση μετά από καυγά για την παραλαβή ξένων πελατών κοντά στην προβλήτα Rassada την Παρασκευή

Mueang Phuket, Πουκέτ -

Οδηγοί δύο υπηρεσιών minibus κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Πουκέτ την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, μετά από διαμάχη για την παραλαβή ξένων πελατών κοντά στην προβλήτα Rassada στην περιοχή Mueang την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.

Ένα βίντεο από τον καυγά κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο και δείχνει έναν οδηγό μίνι βαν να μιλάει με έναν άνδρα που φορούσε μαύρο πουκάμισο, ο οποίος ισχυριζόταν ότι ήταν ο υπεύθυνος της ουράς ταξί και είπε σε τέσσερις ξένους τουρίστες να κατέβουν από το μίνι λεωφορείο. Στη συνέχεια, ο οδηγός εξήγησε στους τουρίστες για την κατανόησή τους, ενώ ο άνδρας ακούστηκε στο βίντεο να λέει ότι του δόθηκε εντολή να παρακολουθεί ποιος ήταν η «μαφία των ταξί».

Ο οδηγός του μίνι βαν που φαίνεται στο βίντεο κλιπ έφτασε στο αστυνομικό τμήμα την Κυριακή για περαιτέρω ανάκριση. Σύμφωνα με τη δήλωσή του, οι τουρίστες χρησιμοποίησαν μια εφαρμογή για την εξυπηρέτηση από την εταιρεία των minibus του.

Όταν τους πήρε μπροστά από την προβλήτα Rassada, τον σταμάτησε ο άλλος υπάλληλος του μίνι λεωφορείου που παρείχε τακτικά σέρβις σε αλλοδαπούς στην περιοχή.

Ο άνδρας που φορούσε μαύρο πουκάμισο κλήθηκε επίσης στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση στο επόμενο βήμα. Κανένας άνδρας δεν αναγνωρίστηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου.

Ο Adcha Buachan του Επαρχιακού Γραφείου Μεταφορών του Πουκέτ και σχετικοί αξιωματούχοι έφτασαν επίσης στο σημείο για να παρακολουθήσουν και να εξετάσουν περισσότερες λεπτομέρειες για να εξετάσουν εάν μια τέτοια ενέργεια θεωρήθηκε ότι παραβιάζει τον νόμο περί οχημάτων ή τον νόμο περί χερσαίων μεταφορών.

Είπε στους δημοσιογράφους: «Όσον αφορά την υπόθεση, και οι δύο πλευρές υπέβαλαν ήδη καταγγελίες στην αστυνομία, οι οποίες βρίσκονται υπό έρευνα. Η εταιρεία του οδηγού του μίνι λεωφορείου υπέβαλε επίσης καταγγελία για τη δημοσίευση του βίντεο, κατηγορώντας τους ως μαφία ταξί, που θα μπορούσε να προκαλέσει αρνητικό αντίκτυπο στην εταιρεία και στον τουρισμό του Πουκέτ».

«Η τουριστική αστυνομία αναζητά επίσης τις τέσσερις τουρίστες που φαίνονται στο βίντεο για να πάρουν τη δική τους πλευρά της ιστορίας και να δημιουργήσουν αμοιβαία κατανόηση για το τι ακριβώς συνέβη την Παρασκευή». κατέληξε ο Adcha.

Καθώς το βίντεο οδήγησε σε νομική καταγγελία, το TPN media δεν θα το δημοσιεύσει ως μέρος του άρθρου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.