Μικρά σκάφη στο Πουκέτ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ προσωρινά να πάνε στη θάλασσα λόγω κακοκαιρίας

Πουκέτ -

Σε σκάφη στο Πουκέτ μήκους μικρότερου των 10 μέτρων θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ προσωρινά να πάνε στη θάλασσα λόγω κακοκαιρίας.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε από τον αρχηγό του ναυτικού γραφείου του Πουκέτ κ. Nachapong Pranit. Η ανακοίνωση αναφέρει, «Αυτό οφείλεται στις προειδοποιήσεις καιρού από το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης για ισχυρές βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους και κύματα στη θάλασσα Ανταμάν».

«Σε μικρά σκάφη στο Πουκέτ μήκους μικρότερου των 10 μέτρων θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η έξοδος από λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα από τις 4 Σεπτεμβρίουth μέχρι τον Σεπτέμβριο 6th. "

«Παρακαλούμε να ενημερώνεστε στενά για την πρόγνωση του καιρού από το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης (TMD) ή τη γραμμή επικοινωνίας 1182».

Εν τω μεταξύ, ισχυρή βροχή χθες το πρωί (2 Σεπτεμβρίουnd) στο Thalang κατέστρεψε 40 αυτοκίνητα.

Ο στρατηγός Prayut Chan-o-cha έδωσε εντολή στον στρατό να βοηθήσει τα θύματα από τις πλημμύρες στο Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.