Φορτηγό έπεσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στο Koh Kaew προκαλώντας μπλακ άουτ για πολλές ώρες

Koh Kaew -

Η ηλεκτρική ενέργεια διακόπηκε για δύο ώρες σε πολλές περιοχές αφού ένα φορτηγό έπεσε σε στύλο υψηλής τάσης στο Koh Kaew, στο Mueang Phuket.

Έκθεση της επαρχιακής αρχής ηλεκτρισμού του Πουκέτ μετά τα μεσάνυχτα (3 Σεπτεμβρίουrd) ειδοποιήθηκαν ότι ένας στύλος ισχύος υψηλής τάσης στον κεντρικό δρόμο Thep Kasattri στο Bang Koo, Koh Kaew έσπασε.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο νταλίκα κοντά στο σπασμένο στύλο του ηλεκτρικού ρεύματος. Το ηλεκτρικό ρεύμα διακόπηκε για δύο ώρες από τις 0:30 π.μ. έως τις 2:30 τα ξημερώματα στην κοντινή περιοχή, ενώ το προσωπικό έφτιαχνε τον στύλο του ηλεκτρικού ρεύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.