Το Πουκέτ υποδέχεται την πρώτη πτήση από την αεροπορική εταιρεία Βιετνάμ

Πουκέτ -

Η πρώτη πτήση της Vietnam Airlines από το Χο Τσι Μινχ με 161 επιβάτες έφτασε στο Πουκέτ.

Την Πέμπτη (1 Σεπτεμβρίουst) στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, αξιωματούχοι και το προσωπικό υποδέχθηκαν την πρώτη πτήση από την αεροπορική εταιρεία Vietnam Airlines, μια απευθείας πτήση από την πόλη Χο Τσι Μινχ προς το Πουκέτ.

Στην πτήση επέβαιναν συνολικά 161 επιβάτες που έφτασαν στον διεθνή τερματικό σταθμό. Έλαβαν αδιάβροχες τσάντες HKT We Care ως αναμνηστικά από το αεροδρόμιο.

Καλώς ήρθατε στο Πουκέτ από το Phuket Express

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.