Ο στρατηγός Prayut διατάζει τον στρατό να βοηθήσει το Πουκέτ στις πλημμύρες

Σεπτέμβριος 2nd

Πουκέτ -

Ο στρατηγός Prayut Chan-o-cha έδωσε εντολή στον στρατό να βοηθήσει τα θύματα από τις πλημμύρες στο Πουκέτ.

Σεπτέμβριος 2nd

Ο Υπουργός Άμυνας Στρατηγός Prayut Chan-o-cha σήμερα (3 Σεπτεμβρίουrd) διέταξε τον Βασιλικό Στρατό της Ταϊλάνδης να βοηθήσει τα θύματα στην υποπεριφέρεια Mai Khao στο Thalang μετά τις πλημμύρες χτες (2 Σεπτεμβρίουnd).

Η εντολή από τον στρατηγό Prayut για τους αξιωματικούς του στρατού με αντλίες νερού να απομακρύνουν γρήγορα το νερό από την περιοχή, ειδικά κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, ήρθε χθες στις 2 Σεπτεμβρίου.

Σεπτέμβριος 2nd
Σεπτέμβριος 2nd

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημείωσαν σήμερα ότι η στάθμη του νερού έχει ήδη μειωθεί στο κανονικό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.