Η πλημμύρα στο Thalang προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε περισσότερα από 40 αυτοκίνητα

Σεπτέμβριος 2nd

Thalang -

Ισχυρή βροχή χθες το πρωί (2 Σεπτεμβρίουnd) στο Thalang κατέστρεψε 40 αυτοκίνητα.

Η βροχή ξεκίνησε από το απόγευμα της Πέμπτης (1η Σεπτεμβρίου) και κράτησε μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας. Πολλές περιοχές στο Thalang πλημμύρισαν ειδικά στην υποπεριοχή Mai Khao.

Μια συγκυριαρχία κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ και μπροστά από ένα γήπεδο γκολφ κοντά στην οδό Thep Kasattri στο Mai Khao πλημμύρισε έντονα, όπου περισσότερα από 40 αυτοκίνητα έχουν υποστεί ζημιές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.