Βρέθηκε κροκόδειλος στη λίμνη του ναού του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας κροκόδειλος μήκους 120 εκατοστών βρέθηκε σε μια λίμνη μέσα σε ναό στο Πουκέτ.

Το Γραφείο Αλιείας του Πουκέτ ειδοποιήθηκε χθες (2 Σεπτεμβρίου) ότι ένας κροκόδειλος βρέθηκε σε μια λίμνη σε έναν ναό στον λόφο Toh Sae στην υποπεριοχή Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket.

Οι υπάλληλοι πήγαν στο ναό για να βρουν τον κροκόδειλο μήκους 120 εκατοστών. Οι μοναχοί στο ναό είπαν ότι δεν έχουν ιδέα ποιος άφησε τον κροκόδειλο στη λίμνη. Φοβούνται ότι ο κροκόδειλος μπορεί να βλάψει άλλους ανθρώπους που ταΐζουν τις χελώνες στη λίμνη.

Ο κροκόδειλος απομακρύνθηκε από τη λίμνη. Το Γραφείο Αλιείας του Πουκέτ είπε ότι οι κροκόδειλοι είναι προστατευόμενα ζώα με άδεια κατοχής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.