Ένας Βρετανός νεκρός και ο δεύτερος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με απορριμματοφόρο στο νησί Σαμούι

ΦΩΤΟ: MGR Online

Νησί Σαμούι -

Ένας Βρετανός έχασε τη ζωή του ενώ ένας άλλος Βρετανός τραυματίστηκε σοβαρά μετά τη σύγκρουση της μηχανής τους με ένα απορριμματοφόρο στο νησί Samui.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στη 1:00 π.μ. σήμερα (1 Σεπτεμβρίουst) στην είσοδο της Περιφερειακής Φυλακής Koh Samui.

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για να βρουν μια μοτοσυκλέτα που είχε υποστεί ζημιά κοντά σε ένα απορριμματοφόρο που ανήκει στον δήμο Κο Σαμούι. Κάτω από το κάθισμα της μοτοσικλέτας το προσωπικό διάσωσης δήλωσε ότι βρήκε κουτιά και μπουκάλια μπύρας.

Ο 36χρονος Βρετανός, ο επιβάτης της μοτοσικλέτας, διαπιστώθηκε αργότερα ο θάνατος στο σημείο (η Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας). Ο άλλος Βρετανός, που ήταν ο οδηγός της μηχανής, ηλικίας περίπου 30 ετών, είχε τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για επείγουσα βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αποθανών ήταν κάτοικος Πατάγια και επιχειρηματίας.

Ο οδηγός απορριμματοφόρου, ο κ. Attaphon Wichean, 42 ετών, περίμενε στο σημείο και είπε στο Phuket Express: «Στρίβω σε έναν παράδρομο πριν ακούσω τη σύγκρουση. Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς συνέβη».

Ο Αταφόν δεν τραυματίστηκε. Δεν υπήρχαν άλλοι άμεσοι μάρτυρες του δυστυχήματος. Ωστόσο, το CCTV κατέγραψε το περιστατικό και κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καθώς το βίντεο θα μπορούσε να ενοχλήσει ορισμένους θεατές, ωστόσο, δεν θα κοινοποιηθεί σε αυτήν την αναφορά.

Η αστυνομία του Κο Σαμούι συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες και σχεδιάζει να πάρει συνέντευξη από τον τραυματία όταν αναρρώσει από το ατύχημα του. Μέχρι την ώρα του Τύπου παρέμενε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.