Η πόλη του Πουκέτ καταπολεμά τις ασθένειες των κουνουπιών όπως ο δάγγειος πυρετός

Πουκέτ -

Η πόλη του Πουκέτ αντεπιτίθεται ενάντια στις ασθένειες που μεταφέρονται από τα κουνούπια, συμπεριλαμβανομένου του δάγγειου πυρετού.

Αυτή την εβδομάδα η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος του δήμου της πόλης του Πουκέτ ξεκίνησε την εκστρατεία της για τον περιορισμό της εξάπλωσης του δάγκειου πυρετού.

Η ομίχλη για την πρόληψη της αναπαραγωγής κουνουπιών που φέρουν ασθένειες έχει διεξαχθεί σε όλη την πόλη του Πουκέτ. Εκτεταμένη ομίχλη σημειώθηκε σε οικιστικά συγκροτήματα και κοινότητες της περιοχής.

Ο δάγγειος πυρετός ήταν ένας σημαντικός κίνδυνος για την υγεία σε όλη την Ταϊλάνδη και φέτος ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος, σύμφωνα με αξιωματούχους του Τμήματος Υγείας και Περιβάλλοντος της πόλης του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.