ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο άνδρας συνελήφθη αφού χτύπησε "φίλο" με μαχαίρι στο Wichit, ισχυρίζεται ότι ήταν "απλώς μεθυσμένος"

Wichit -

Ένας 31χρονος συνελήφθη αφού έκοψε τον φίλο του με μαχαίρι μπροστά σε μια κοπέλα στο Wichit.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας 31χρονος άνδρας έχει υποστεί σοβαρά τραύματα αφού φέρεται να τον τραυμάτισε με μαχαίρι ο φίλος του σε δρόμο στο Γουίτσιτ, μεσημέρι την περασμένη εβδομάδα.

 Ενημερωμένη ιστορία:

Η αστυνομία του Wichit ανέφερε χθες (29 Αυγούστουth) ότι συνέλαβαν τον ύποπτο κ. Anupat, 31 ετών, σε μια έπαυλη στην υποπεριφέρεια Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket.

Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι ήταν μεθυσμένος πριν αυτός και ο φίλος του ξεκινήσουν λογομαχία και τσακωθούν. Είπε ότι λυπάται. Δεν είχε σκοπό να επιχειρήσει να σκοτώσει τον φίλο του.

Ωστόσο, αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.