Το ετήσιο χορτοφαγικό φεστιβάλ του Πουκέτ ξεκινά τον επόμενο μήνα

Πουκέτ -

Το ετήσιο χορτοφαγικό φεστιβάλ θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα για εννέα ημέρες.

Πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση χθες (29 Αυγούστου) υπό την ηγεσία του Αντικυβερνήτη του Πουκέτ, Amnuay Pitsuwan και της Διευθύντριας του Πολιτιστικού Γραφείου του Πουκέτ, κας Chantana Sitipan.

Ο κ. Amnuay είπε στο Phuket Express, «Φέτος το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 26 Σεπτεμβρίουth έως τον Οκτώβριο 4th. Στόχος του φεστιβάλ είναι η διατήρηση των πολύτιμων τοπικών μας παραδόσεων και η υποστήριξη του πολιτισμού και του τουρισμού».

Η κ. Chantana πρόσθεσε: «Οι μετρήσεις του Covid-19 εξακολουθούν να εξετάζονται. Όποιος συμμετέχει στις τελετουργικές τελετές ΠΡΕΠΕΙ να έχει διπλοεμβολιαστεί. ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν τεστ ATK δύο μέρες πριν το φεστιβάλ και να κάνουν τεστ ATK κάθε τρεις μέρες. Άλλα άτομα που συμμετέχουν στο φεστιβάλ πρέπει να φορούν μάσκες προσώπου όλη την ώρα».

«Δεν επιτρέπεται στα καταστήματα να πουλάνε κροτίδες. Δεν επιτρέπονται τα πυροτεχνήματα και το παιχνίδι με κροτίδες εκτός από τα πυροτεχνήματα που θα χρησιμοποιηθούν στην τελετή». κατέληξε ο Amnuay.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.