Σπίτι συναγερμού πυρκαγιάς κατοίκους στο Wichit

Wichit -

Ένα σπίτι έπιασε φωτιά στο Wichit χθες, 29 Αυγούστου, ανησυχώντας τους κατοίκους, αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για την πυρκαγιά αργά το απόγευμα σε ένα σπίτι σε οικιστικό συγκρότημα στην υποπεριοχή Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket.

Έφτασαν στο σπίτι στο Soi Mueang Thong 5 για να βρουν καπνό να βγαίνει από το σπίτι. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο αφού οι κάτοικοι βοήθησαν στην κατάσβεση της φωτιάς πριν φτάσουν οι πυροσβέστες.

Από τη φωτιά είχε υποστεί ζημιές ένα ράφι στο σαλόνι. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.