Ολλανδός τουρίστας διασώθηκε αφού έπεσε σε καταρράκτη στο Phang Nga

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77kaoded

Phang Nga -

Ένας Ολλανδός τουρίστας διασώθηκε αφού έπεσε σε καταρράκτη στο Phang Nga χθες (29 Αυγούστου 2022).

Το Τμήμα Πρόληψης Καταστροφών και Μετριασμού του Γραφείου Phang Nga ειδοποιήθηκε για βοήθεια εξοπλισμού αφού μια ξένη τουρίστρια γλίστρησε και τραυματίστηκε στον καταρράκτη Thung Kamin στην υποπεριοχή Kuek Kak στην περιοχή Takua Pa.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν την 52χρονη Ολλανδή τουρίστρια, η ταυτότητα της οποίας αποκαλύφθηκε κατόπιν αιτήματός της. Είχε τραυματιστεί στο πόδι και το ισχίο της και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Μεταφέρθηκε από τον καταρράκτη πριν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο, όπου παραμένει μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.