Ένοπλος αγώνας μεταξύ δύο ανδρών κοντά στο δημόσιο πάρκο Saphan Hin αφήνει έναν τραυματία με τραύματα από τραύματα

Wichit, Πουκέτ –

 Ένας άνδρας τραυματίστηκε από τραύμα από τραύμα μετά από καυγά με τον πρώην φίλο του κοντά στο δημόσιο πάρκο Saphan Hin στο Wichit το απόγευμα της Κυριακής (28 Αυγούστου).

Η αστυνομία του Wichit ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 5:30 μ.μ. κοντά στο δημόσιο πάρκο Saphan Hin. Αυτοί και το Phuket Express που έφτασαν πρώτοι στο σημείο βρήκαν ένα μηχανάκι πεσμένο στο δρόμο. Κοντά, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία χρησιμοποιημένα φυσίγγια. Στο δρόμο βρέθηκαν κηλίδες αίματος αλλά δεν υπάρχουν τραυματίες.

Η αστυνομία του Wichit επικοινώνησε με το νοσοκομείο Vachira Phuket στην πόλη του Πουκέτ. Ανέφεραν ότι ο κ. Τατ, 25 ετών, είχε υποστεί τραύματα από τραύμα στο μάγουλο, το χέρι, το χέρι και το πόδι του. Μετά από βασική ιατρική φροντίδα, έφυγε γρήγορα από το νοσοκομείο.

Η αστυνομία είπε ότι ο άλλος κύριος Mew, 33 ετών, δεν τραυματίστηκε όταν ο κ. Tat φέρεται να άνοιξε πυρ με όπλο. Ο Τατ απομακρύνθηκε με ταχύτητα μετά το συμβάν.

Ο Tat και ο Mew φέρεται να ήταν πρώην φίλοι. Είχαν διαπληκτιστεί πριν ο Mew επιτεθεί στον Tat με μαχαίρι, ενώ ο Tat άνοιξε πυρ στον Mew αλλά αστόχησε. Η φύση του επιχειρήματος ήταν ασαφής. Τα επώνυμα και των δύο ανδρών αποκρύπτονταν από τις αρχές.

Η αστυνομία βρήκε τον Mew στο σπίτι του, αλλά αργότερα έτρεξε σε ένα δάσος μαγκρόβων κοντά. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία αναζητά και τα δύο μέρη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.