Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Δρόμος κατεστραμμένος από τη βροχή, ο ιδιοκτήτης που φέρεται να προσέβαλε γυναίκα, φόβος πνιγμού αλλοδαπού και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 έως την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Ένας δρόμος στο Kathu έχει υποστεί σοβαρές ζημιές μετά τη δυνατή βροχόπτωση στις 26 Αυγούστουth.
    Ο δρόμος Kathu – Na Koh σε μια καμπύλη κοντά σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Kathu έχει υποστεί σοβαρές ζημιές μετά από δυνατή βροχή.
  2. Έχει εκδοθεί κλήση για έναν ιδιοκτήτη που φέρεται να χρησιμοποίησε ένα εφεδρικό κλειδί για να ανοίξει ένα δωμάτιο πριν επιτεθεί σεξουαλικά σε μια γυναίκα ενώ κοιμόταν σε κοιτώνα στην πόλη του Πουκέτ.

Ένας ιδιοκτήτης αρνήθηκε τις κατηγορίες για φερόμενη σεξουαλική επίθεση σε μια γυναίκα ενώ εκείνη κοιμόταν σε κοιτώνα στην πόλη του Πουκέτ.

3. Μια αλλοδαπή μπήκε στη θάλασσα στην παραλία Kamala στις 24 Αυγούστουth ενώ το κατοικίδιο σκυλί της περίμενε στην παραλία. Οι ντόπιοι κάλεσαν σε βοήθεια πριν βγει από το νερό, νομίζοντας ότι πνίγεται.

Η αλλοδαπή γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό από τα σωστικά συνεργεία, δεσμεύτηκε ότι δεν θα ξανακολυμπήσει το βράδυ και τρόμαξε τους ντόπιους.

4. Ένας εξέχων πολιτικός επισκέφθηκε χώρους διασκέδασης στην οδό Bangla με πρόταση να ανοίξουν μέχρι τις 6:00 π.μ.

Ο αρχηγός του Ταϊλανδικού Πολιτισμένου Κόμματος, Mongkolkit Suksintharanon και η ομάδα του επισκέφτηκαν την Bangla Road στην Patong στις 22 Αυγούστου.

5. Ένα μέλος του πληρώματος διασώθηκε αφού έπεσε από βάρκα στα ανοιχτά του Πουκέτ.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης βγήκε να ψάξει για μισή μέρα πριν δουν το μέλος του πληρώματος του σκάφους κ. Eakkarat Limsomboon, 43. Φορούσε σωσίβιο και κουνούσε σε έναν βράχο στο νησί Kaew Noi.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.