Η Firefly Airlines της Μαλαισίας πραγματοποιεί την πρώτη πτήση Πενάνγκ-Πουκέτ την Παρασκευή για να διευκολύνει τους Μαλαισιανούς τουρίστες στην Ταϊλάνδη

Πουκέτ -

Η Μαλαισιανή Firefly Airlines ξεκίνησε την πρώτη της πτήση από το Πενάνγκ της Μαλαισίας προς το Πουκέτ της Ταϊλάνδης την Παρασκευή 26 Αυγούστου, πραγματοποιώντας τέσσερις πτήσεις την ημέρα για να φιλοξενήσει τουρίστες στο νησί.

Ο Nantasiri Ranasiri, Διευθυντής του Γραφείου TAT Phuket, μαζί με τους Διευθυντές Τμήματος του Διεθνούς Αεροδρομίου του Πουκέτ καλωσόρισαν και έδωσαν αναμνηστικά καλωσορίσματος σε συνολικά 126 επιβάτες που ταξίδεψαν στην εναρκτήρια πτήση της Firefly Airlines, Flight Number FY3600, από το Penang την Παρασκευή.

Η Firefly Airlines είναι μια αεροπορική εταιρεία υπό τη λειτουργία του Malaysia Aviation Group (MAG). Το πρόσφατα ανακαινισμένο Boeing 737-800 του απογειώθηκε για πρώτη φορά στη γραμμή PEN-HKT και είχε φτάσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ στις 2:20. τοπική ώρα στις 26 Αυγούστου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.