Ανακοινώθηκε ο νόμος Kratom Plant της Ταϊλάνδης, σύντομη περίληψη των λεπτομερειών

Ταϊλάνδη-

  Ο νόμος Kratom Plant δημοσιεύθηκε στη Royal Gazette χθες (26 Αυγούστουth). Τα φύλλα Kratom δεν μπορούν να πωληθούν σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, γυναίκες που θηλάζουν και έγκυες γυναίκες.

Ο νόμος Kratom Plant έχει τεθεί σε ισχύ από σήμερα (27 Αυγούστου). Τα φυτά Kratom θεωρούνται πλέον μια καλλιέργεια για την τόνωση της οικονομίας.

Παραδείγματα ορισμένων σημαντικών τμημάτων του νόμου είναι:

Τμήμα 10: Η εξαγωγή ή η εισαγωγή φύλλων kratom πρέπει να λαμβάνει άδεια από τις αρμόδιες αρχές. Η παραβίαση μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση έως και ενός έτους ή/και πρόστιμο έως και 100,000 μπατ.

Τμήμα 24: Τα φύλλα Kratom ή το Kratom ως συστατικά τροφίμων δεν μπορούν να πωληθούν

1) Άτομα κάτω των 18 ετών, γυναίκες που θηλάζουν

2) Έγκυες γυναίκες

3) Γυναίκες που θηλάζουν

Η παραβίαση του άρθρου 24 επιβάλλει πρόστιμο έως 30,000 μπατ.

Τμήμα 25: Τα φύλλα Kratom δεν μπορούν να πωληθούν στα παρακάτω μέρη:

1) Εκπαιδευτικοί χώροι

2) Κοιτώνες

3) Δημόσια πάρκα, ζωολογικοί κήποι και πάρκα αναψυχής

4) Πωλητές

Η παραβίαση του άρθρου 25 επιβάλλει πρόστιμο έως 50,000 μπατ.

Τμήμα 26: Απαγορεύεται η ενθάρρυνση ατόμων με διαφημίσεις να αναμειγνύουν το kratom με ψυχοτρόπες ουσίες. Η παραβίαση είναι φυλάκιση έως δύο ετών ή/και πρόστιμο έως 200,000 μπατ.

Σημειώνεται ότι το σιρόπι βήχα από το TPN media είναι ένα από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται μεταξύ των ντόπιων εφήβων για την παρασκευή ενός φαρμάκου κοκτέιλ που είναι γνωστό τοπικά ως 4X100 («Δείτε koon roy στα Ταϊλανδικά»).

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/