Η Thai Royal Gazette δημοσιεύει ανακοίνωση Δημόσιας Υγείας σχετικά με την κάνναβη σε προϊόντα διατροφής

Εθνική -

Η Ταϊλανδική Βασιλική Εφημερίδα δημοσίευσε μια ανακοίνωση του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας για τον έλεγχο της κάνναβης την Παρασκευή, 26 Αυγούστου, απαιτώντας από τους διανομείς τροφίμων να επισυνάψουν μια ετικέτα με έγχυση κάνναβης και να παρακολουθήσουν ένα φροντιστήριο.

Σύμφωνα με την κοινοποίηση, οι διανομείς τροφίμων που πρόσθεσαν ουσίες κάνναβης ή κάνναβης στα προϊόντα τους πρέπει να επισυνάψουν ρητά ένα μήνυμα ή μια πινακίδα που να υποδεικνύει ότι οι χώροι τους πωλούν προϊόντα που περιέχουν κάνναβη ή κάνναβη ως μέρος των συστατικών τους.

Οι πωλητές πρέπει επίσης να αναφέρουν όλα τα μενού τροφίμων τους που περιέχουν κάνναβη ή κάνναβη στους πελάτες, καθώς και να παρέχουν συστάσεις ασφάλειας για την κατανάλωση κάνναβης ή τροφίμων που περιέχουν κάνναβη, δείχνοντας τις ακόλουθες δηλώσεις από τη σύσταση της δημόσιας υγείας:

(I) άτομα κάτω των είκοσι ετών, έγκυες γυναίκες και θηλάζουσες γυναίκες θα πρέπει να απέχουν από την κατανάλωση· (II) Εάν υπάρχουν μη φυσιολογικά συμπτώματα, τα άτομα θα πρέπει να σταματήσουν να καταναλώνουν αμέσως. Εάν τα συμπτώματα είναι σοβαρά, θα πρέπει να αναζητήσουν ιατρική θεραπεία αμέσως. (III) Τα άτομα που είναι αλλεργικά στη μαριχουάνα ή στην κάνναβη θα πρέπει να απέχουν από την κατανάλωση.

Η ανακοίνωση ανέφερε επίσης τον κανονισμό του Υπουργείου Υγείας για την απαίτηση μαθήματος σχετικά με τη χρήση ουσιών κάνναβης ή κάνναβης στη μαγειρική ως ένα από τα προγράμματα σπουδών στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας για επιχειρηματίες εστιατορίων και διανομείς τροφίμων. Υπάρχουν δύο μαθήματα, δηλαδή το μάθημα για τον επιχειρηματία και τα μαθήματα επαφής με τα τρόφιμα.

Η μελέτη διαρκεί 30 λεπτά ανά μάθημα και θα περιλαμβάνει τη διατροφή των φυτών, τη χρήση μαριχουάνας για κατάλληλο και ασφαλές μαγείρεμα για τους καταναλωτές και τους κανόνες και τις κυρώσεις σε περίπτωση ακατάλληλης κατανάλωσης κ.λπ.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/