Μεμονωμένες έντονες έως πολύ έντονες βροχοπτώσεις προβλέπονται στις περισσότερες περιοχές της Ταϊλάνδης αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της τροπικής κατάθλιψης «MA-ON», αναφέρει το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα

Εθνική -

Το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης προβλέπει μεμονωμένες έντονες έως πολύ έντονες βροχοπτώσεις στα περισσότερα μέρη της Ταϊλάνδης από την Παρασκευή 26 έως το Σάββατο 27, λόγω της υποβάθμισης της τροπικής κατάθλιψης «MA-ON» στο άνω Λάος και την άνω Μιανμάρ.

Περισσότερες βροχές προβλέπονται για την άνω Ταϊλάνδη και είναι πιθανές μεμονωμένες έντονες έως πολύ έντονες βροχοπτώσεις στα βόρεια, τα βορειοανατολικά, τα κεντρικά, συμπεριλαμβανομένης της Μπανγκόκ και της γειτονιάς της, τα ανατολικά και τα νότια από τις 26 Αυγούστου στις 5:00 μ.μ. έως 27 Αυγούστου στις 5:00 μ.μ.

Στο βόρειο τμήμα, αρκετά εκτεταμένες καταιγίδες και μεμονωμένες έντονες έως πολύ έντονες βροχοπτώσεις προβλέπονται σε Mae Hong Son, Chiang Mai, Chiang Rai, Phayao, Nan, Phrae, Lamphun, Lampang, Uttaradit, Tak, Kamphaeng Phet, Sukhothai, Phichit, Phitsan , και Phetchabun με ελάχιστη θερμοκρασία 23-26 °C και μέγιστη 28-31 °C.

Στο βορειοανατολικό τμήμα, αρκετά εκτεταμένες καταιγίδες και μεμονωμένες έντονες έως πολύ ισχυρές βροχές αναμένονται σε Loei, Nong Khai, Nong Bua Lamphu, Bueng Kan, Udon Thani, Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Chaiyaphum, Khon Kaen, Kalasin, Mukdahan, Maha Sarakham , Roi Et, Yasothon, Nakhon Ratchasima, Buriram και Surin με ελάχιστη θερμοκρασία 23-25 ​​°C και μέγιστη 29-32 °C.

Στην κεντρική Ταϊλάνδη, προβλέπονται αρκετά εκτεταμένες καταιγίδες και μεμονωμένες έντονες βροχοπτώσεις σε Nakhon Sawan, Uthai Thani, Chainat, Sing Buri, Ang Thong, Lopburi, Saraburi, Suphan Buri, Kanchanaburi, Ratchaburi, Nakhon Pathom, Ayutthaya, Samut Songkhon και την Μπανγκόκ και τα περίχωρά της με ελάχιστη θερμοκρασία 23-24 °C και μέγιστη 30-34 °C.

Στο ανατολικό τμήμα, προβλέπονται αρκετά εκτεταμένες καταιγίδες και μεμονωμένες έντονες έως πολύ έντονες βροχοπτώσεις σε Nakhon Nayok, Prachinburi, Sa Kaeo, Chachoengsao, Chonburi, Rayong, Chanthaburi και Trat με ελάχιστη θερμοκρασία 22-24 °C και μέγιστη 27-31 °C.

Στην ανατολική ακτή της Νότιας Ταϊλάνδης, βροχές και μεμονωμένες ισχυρές βροχές
αναμένονται σε Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Surat Thani και Nakhon Si Thammarat με ελάχιστη θερμοκρασία 22-25 °C και μέγιστη 32-33 °C. Το ύψος του κύματος είναι περίπου 1 μέτρο και 1-2 μέτρα με καταιγίδες.

Στη δυτική ακτή της Νότιας Ταϊλάνδης, αρκετά εκτεταμένες καταιγίδες και μεμονωμένες έντονες έως πολύ έντονες βροχές είναι πιθανές στο Ranong, Phang Nga, Phuket, Krabi, Trang και Satun με ελάχιστη θερμοκρασία 22-24 °C και μέγιστη 29- 33 °C.

Από το Πουκέτ και πάνω, το ύψος του κύματος είναι περίπου 1-2 μέτρα και περίπου 2 μέτρα σε καταιγίδες.
Από το Κράμπι προς τα κάτω, το ύψος του κύματος είναι περίπου 1 μέτρο και 1-2 μέτρα με καταιγίδες.

Το Τμήμα προειδοποιεί επίσης το κοινό να προσέχει από έντονες έως πολύ έντονες βροχοπτώσεις και τη συσσώρευσή τους που μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές πλημμύρες και υπερχειλίσεις, ειδικά κατά μήκος των πλωτών οδών κοντά σε πρόποδες και πεδιάδες καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/