Ισχυρή βροχόπτωση προκαλεί πλημμύρες στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ισχυρή βροχόπτωση στην Πατόνγκ από χθες το βράδυ (25 Αυγούστου) προκάλεσε πλημμύρες στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ.

Η βροχή έπληξε από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί (26 Αυγούστου) και προκάλεσε πλημμύρες σε πολλούς δρόμους στην πόλη Πατόνγκ, ειδικά στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ. Αστυνομικοί της Τροχαίας και της Αστυνομίας βοήθησαν για να κατευθύνουν τους οδηγούς στην κυκλοφορία.

Ωστόσο, το νερό στις επιφάνειες του δρόμου μειώθηκε γρήγορα μετά τη διακοπή της βροχής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.