Άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά αφού φέρεται να τον έκοψε «φίλος» στο δρόμο στο Γουίτσιτ

Wichit -

Ένας 31χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά αφού φέρεται να τον τραυμάτισε με μαχαίρι ο φίλος του σε δρόμο στο Γουίτσιτ, το φως της ημέρας.

Η αστυνομία του Wichit ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 3:00 μ.μ. χθες (25 Αυγούστου) στην πλευρά του καναλιού Mudong – Borae Road κοντά στην είσοδο του Soi Thung Jaroen.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον άνδρα που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Kittisak Malipan, 31 ετών. Αιμορραγούσε βαριά από ένα σοβαρό τραύμα στο πόδι του αλλά είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν στην αστυνομία ότι ο κ. Kittisak που τραυματίστηκε ζητούσε κάποιου είδους βοήθεια από τον φίλο του αλλά εξελίχθηκε σε λεκτική και στη συνέχεια σωματική διαμάχη. Η ακριβής φύση του επιχειρήματος, ωστόσο, ήταν ασαφής.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.