Οι κάτοικοι της Καμάλα συμμετέχουν στην άσκηση εκκένωσης από το τσουνάμι

Καμάλα -

Οι κάτοικοι της Καμάλα συμμετείχαν σε άσκηση εκκένωσης από τσουνάμι αυτή την εβδομάδα.

Χθες (24 Αυγούστουth) η άσκηση εκκένωσης από το τσουνάμι πραγματοποιήθηκε στην παραλία Kamala. Η άσκηση ξεκίνησε από τον Αρχηγό της Περιφέρειας Kathu κ. Siwat Rawangkun. Κάτοικοι της περιοχής, φοιτητές και κυβερνητικά στελέχη συμμετείχαν στην άσκηση.

Ο κ. Siwat είπε στο Phuket Express, «Η Καμάλα συνδέεται με τη θάλασσα στην οποία η κοινότητά μας υπέστη ζημιές από ένα μεγάλο τσουνάμι πριν από πολλά χρόνια. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να είμαστε έτοιμοι για κάθε κατάσταση. Η άσκηση χθες ξεκίνησε από μια επιτραπέζια άσκηση (TTX) πριν από την εκκένωση».

Ο κ. Jutha Dumluck, ο επικεφαλής της διοικητικής οργάνωσης Tambon είπε στο Phuket Express, «Αυτή η εκκένωση ήταν επιτυχής. Στο μέλλον μπορεί να κάνουμε την άσκηση και τη νύχτα καθώς έρχονται περισσότεροι τουρίστες την υψηλή περίοδο. Οι ξενοδόχοι και οι τουρίστες θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στην άσκηση εκκένωσης».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.