Γυναίκα αλλοδαπή ειδοποιεί τους ντόπιους της Καμάλα αφού μπήκε στη θάλασσα τη νύχτα

Καμάλα -

Μια αλλοδαπή μπήκε στη θάλασσα στην παραλία Kamala χθες το βράδυ (24 Αυγούστουth) ενώ το κατοικίδιο σκυλί της περίμενε στην παραλία. Οι ντόπιοι κάλεσαν σε βοήθεια πριν βγει από το νερό, νομίζοντας ότι πνίγεται.

Οι διασώστες της Καμάλα ειδοποιήθηκαν από ντόπιους στις 7:30 μ.μ. ότι μια αλλοδαπή με δύο κομμάτια μαγιό άφησε τα υπάρχοντά της σε ένα κατάστημα στην παραλία. Μπήκε στη θάλασσα και έπαιζε στο νερό με τον σκύλο της.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο σκύλος εθεάθη μόνος του στην παραλία χωρίς αυτήν. Οι ντόπιοι κάλεσαν βοήθεια για να την αναζητήσουν κατά μήκος της παραλίας καθώς φοβήθηκαν ότι μπορεί να είχε πνιγεί.

Μετά από αυτό όμως η αλλοδαπή ανέβηκε μόνη της από τη θάλασσα χωρίς κανένα θέμα. Ζήτησε συγγνώμη που έκανε τους άλλους να ανησυχήσουν για εκείνη καθώς είχε βγει να κολυμπήσει σε κάποια απόσταση από την ακτή, αλλά είπε ότι ήταν έμπειρη κολυμβήτρια.

Η αλλοδαπή γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό από τα σωστικά συνεργεία, δεσμεύτηκε ότι δεν θα ξανακολυμπήσει το βράδυ και τρόμαξε τους ντόπιους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.