Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να άνοιξε χώρο διασκέδασης χωρίς άδεια στο νησί Samui

Samui, Surat Thani -

Ένας άνδρας συνελήφθη επειδή φέρεται να άνοιξε έναν χώρο ψυχαγωγίας χωρίς άδεια, να πουλήσει αλκοόλ πέρα ​​από το νόμιμο χρονικό όριο, να κατέχει παράνομο Baraku/Shisha και να επέτρεπε πυροβόλα όπλα και ναρκωτικά στον χώρο του.

Μια ομάδα από την αστυνομία του Bo Phut σήμερα το πρωί έκανε έφοδο στον χώρο διασκέδασης «Dream Land» στο νησί Samui. Συνέλαβαν τον κ. Puwanai, 45 ετών. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για άνοιγμα του χώρου χωρίς άδεια, πώληση αλκοόλ πέρα ​​από το νόμιμο χρονικό όριο, παράνομη κατοχή Baraku και άδεια εισόδου πυροβόλων όπλων και ναρκωτικών στο χώρο.

Από τον χώρο κατασχέθηκαν ένα κιλό υγρού Baraku και σύνεργα Baraku. Ο Πουβανάι, το επώνυμο του οποίου αποκρύφθηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Μπο Πουτ για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.