Ο ιδιοκτήτης κλήθηκε από την αστυνομία μετά από φερόμενη σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα σε κοιτώνα στην πόλη του Πουκέτ  

Πουκέτ -

Έχει εκδοθεί κλήση για έναν ιδιοκτήτη που φέρεται να χρησιμοποίησε ένα εφεδρικό κλειδί για να ανοίξει ένα δωμάτιο πριν επιτεθεί σεξουαλικά σε μια γυναίκα ενώ κοιμόταν σε κοιτώνα στην πόλη του Πουκέτ.

Η αστυνομία του Πουκέτ αναφέρει ότι η κα K, 26 ετών, ένα ψευδώνυμο ως μέρος της συντακτικής πολιτικής για υποθέσεις σεξουαλικής επίθεσης, υπέβαλε αναφορά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Είπε στην αστυνομία ότι ο ιδιοκτήτης, που ταυτοποιήθηκε ως κύριος Σασίν, χρησιμοποίησε ένα εφεδρικό κλειδί για να ανοίξει το δωμάτιό της ενώ κοιμόταν. Η ιδιοκτήτρια άρχισε να επιτίθεται σεξουαλικά την Hee αγγίζοντας την ακατάλληλα. Ξύπνησε και φώναξε δυνατά. Τότε ο ιδιοκτήτης έφυγε τρέχοντας από το δωμάτιο.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Πουκέτ, συνταγματάρχης Sarawut Chooprasit είπε στο Phuket express, «Έχουμε ήδη εκδώσει μια κλήση στον ιδιοκτήτη. Ωστόσο, εάν δεν παρουσιαστεί, θα εκδώσουμε ένταλμα σύλληψης».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.