Οδηγός σκοτώθηκε μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Thalang

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Sri Soonthorn

Thalang -

Ένας οδηγός σκοτώθηκε μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Thalang μετά τα μεσάνυχτα σήμερα (24 Αυγούστουth).

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 0:10 π.μ. στην οδό Thep Kasattri με κατεύθυνση νότια στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σώμα του κ. Detchapon Jitsanoa, 40 ετών, ο οποίος ήταν εθελοντής πολιτικής άμυνας. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ένα σπασμένο κράνος. Ζημιές υπέστησαν επίσης ένα μονοπάτι και μια κολόνα ηλεκτροδότησης κοντά.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματός του προτού προσκρούσει σε μονοπάτι και κολόνα ηλεκτρικού ρεύματος. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.