Ανακοινώθηκε επίσημα η γαμήλια εκδήλωση του Πουκέτ «Baba».

Πουκέτ -

Μια ετήσια παραδοσιακή εκδήλωση Baba Wedding του Πουκέτ που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Πουκέτ ανακοινώθηκε επίσημα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια ετήσια εκδήλωση και παρέλαση του παραδοσιακού γάμου Baba του Πουκέτ θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ για την ενίσχυση του τοπικού τουρισμού τον επόμενο μήνα.

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε χθες (23 Αυγούστουrd) στο Μουσείο Ταϊλάνδης Χούα του Πουκέτ με επικεφαλής τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Amnuay Pitsuwan.

Ο κ. Amnuay είπε στο Phuket Express, «Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στις 3 Σεπτεμβρίουrd μέχρι τον Σεπτέμβριο 4th στην περιοχή της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ στην υποπεριφέρεια Talad Yai. Ο γάμος του Μπάμπα είναι ένα από τα 16 μοναδικά παραδοσιακά γεγονότα του Πουκέτ που τονώνουν τον τουρισμό και την οικονομία».

«Θα υπάρξουν πέντε ζευγάρια παραδείγματα που θα παρουσιάσουν τον γάμο και την τελετή του Μπάμπα. Θα υπάρχουν πολλά παραδοσιακά ταϊλανδέζικα-κινέζικα στη γαμήλια εκδήλωση με πολλά τοπικά προϊόντα τροφίμων του Πουκέτ.» κατέληξε ο κ. Amnuay.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.