Η Wichit διοργανώνει διαγωνισμό κανό στο Mudong Canal

Wichit -

Ο Δήμος Wichit πραγματοποίησε τον 11ο ετήσιο διαγωνισμό κανό στο κανάλι Mudong στο Baan Borae την Κυριακή (21 Αυγούστουst).

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε από τον Δήμαρχο του Wichit κ. Greetha Chotwitpipat.

Ο κ. Greetha είπε στο Phuket Express, «Ο διαγωνισμός κανό έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να συμμετέχουν στο δάσος των μαγκρόβων και τη διατήρηση του περιβάλλοντος, να υποστηρίξουν την αρμονία μεταξύ των ανθρώπων στην κοινότητα και να προσκαλέσουν τους ανθρώπους να επισκεφτούν το κανάλι Mudong».

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.