Μέλος του πληρώματος διασώθηκε αφού έπεσε από βάρκα στα ανοιχτά του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα μέλος του πληρώματος διασώθηκε αφού έπεσε από βάρκα στα ανοιχτά του Πουκέτ.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης που εδρεύει στο Πουκέτ αναφέρει ότι ειδοποιήθηκε ότι ένα μέλος του πληρώματος σκάφους σε ένα αλιευτικό έπεσε στη θάλασσα κοντά στο νησί Kaew Noi South νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης βγήκε να ψάξει για μισή μέρα πριν δουν το μέλος του πληρώματος του σκάφους κ. Eakkarat Limsomboon, 43. Φορούσε σωσίβιο και κουνούσε σε έναν βράχο στο νησί Kaew Noi.

Ο κύριος Eakkarat ήταν αδύναμος και είχε μερικές γρατσουνιές. Είπε ότι υπήρχαν ισχυροί άνεμοι και κύματα. Η βάρκα ταλαντευόταν πριν τον χτυπήσει μια μεγάλη παγοθήκη πάνω στη βάρκα και πέσει στη θάλασσα. Κανείς δεν τον είδε να πέφτει αρχικά. Προσπάθησε να φωνάξει για βοήθεια, αλλά κανείς δεν τον άκουσε και κολύμπησε προς το κοντινό νησί.

Μεταφέρθηκε πίσω στη γη και σε νοσοκομείο για ιατρική αξιολόγηση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.