Εξέχων πολιτικός επισκέπτεται χώρους διασκέδασης στην Bangla Road με πρόταση να ανοίξουν μέχρι τις 6:00 π.μ.

Πατόνγκ –

Ένας εξέχων πολιτικός επισκέφθηκε χώρους διασκέδασης στην οδό Bangla με πρόταση να ανοίξουν μέχρι τις 6:00 π.μ.

Ο αρχηγός του Ταϊλανδικού Πολιτισμένου Κόμματος, Mongkolkit Suksintharanon και η ομάδα του επισκέφτηκαν την οδό Bangla στην Patong χθες (22 Αυγούστου).

Ο κ. Mongkolkit είπε στο Phuket Express, «Οι χώροι διασκέδασης πρέπει να είναι έτοιμοι να αποτρέψουν οποιαδήποτε πυρκαγιά. Το σύστημα πυροπροστασίας πρέπει να ελέγχεται κάθε τρεις μήνες. Το Πουκέτ είναι μια ιδιαίτερη οικονομική πόλη. Υπήρχαν 15 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως ή 1.2 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα πριν από τον Covid-19. Μετά την άρση των περιορισμών του Covid-19, υπάρχουν τώρα περίπου 40,000 επισκέπτες την ημέρα».

«Κατά τη γνώμη μου οι χώροι διασκέδασης θα πρέπει να είναι ανοιχτοί μέχρι τις 6:00 π.μ. καθώς οι περισσότεροι τουρίστες είναι ξένοι. Το διευρυμένο ωράριο δεν πρέπει να επηρεάσει και άλλα σημεία του νησιού. Αυτή η παράταση του ωραρίου πρόκειται να ανακάμψει κατά τη διάρκεια της κρίσης του Covid-19, κάτι που θα βοηθήσει τους φορείς των επιχειρήσεων ψυχαγωγίας».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.