Κλείνουν δρόμοι για το Beach Festival στο Kata

Κάτα, Πουκέτ -

Οι δρόμοι στο Kata θα είναι κλειστοί για το Phuket Beach Festival και το Kata Beach Life Festival.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Phuket Beach Festival 2022 θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστουrd έως τον Αύγουστο του 28th , 2022 στην παραλία Kata για να προσελκύσετε περισσότερους τουρίστες στην «Πράσινη Εποχή» (εποχή των μουσώνων).

Το Kata Beach Life Festival 2022 θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 28 Αυγούστουth.

Ο Δήμος Καρών ανακοίνωσε το κλείσιμο χθες (21 Αυγούστου). Οι δρόμοι μπροστά από το Δήμο Καρόν και οι δρόμοι από το κανάλι Pak Bang μπροστά από το Κέντρο Τουριστικής Βοήθειας θα είναι κλειστοί από αύριο (23 Αυγούστου) έως τις 28 Αυγούστου. Ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.