Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ την περασμένη εβδομάδα: Ολλανδός που έπιασε παράνομα ψάρια σε εθνικό πάρκο συνελήφθη, αστυνομικός καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 έως την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  Το φεστιβάλ είναι πάντα μεγάλη επιτυχία με ντόπιους και τουρίστες.
  Αυτό έγινε μετά από εθνική οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης, αν και πολλοί ξένοι αναγνώστες ήταν πιο ισορροπημένοι στις απαντήσεις τους.
Ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ Arnuparp Rodkwan Yodrabam είπε στο Phuket Express, «Θα βρούμε μια λύση για αυτό το ζήτημα το συντομότερο δυνατό και θα ελέγξουμε τα καταστήματα μασάζ για να δούμε αν συμμορφώνονται με αυτά.
Η παραγγελία απευθύνεται σε άτομα που οδηγούν μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα χωρίς την κατάλληλη ταϊλανδέζικη ή διεθνή άδεια οδήγησης ειδικά για το συγκεκριμένο όχημα. 

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.