Ο Engelbert Humperdinck θα πραγματοποιήσει συναυλία στο νησί Samui

ΦΩΤΟ: Naewna

Κο Σαμούι -

Μια συναυλία του Engelbert Humperdinck θα πραγματοποιηθεί στο νησί Samui για πρώτη φορά στο «ΓΑΛΑ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΣΟΥ ENGELBERT HUMPERDINCK» απόψε (22 Αυγούστουnd).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Centara Reserve Samui Hotel. Η συναυλία πραγματοποιείται από το Συμβούλιο Τουρισμού του Surat Thani και σχετικούς τουριστικούς συλλόγους στο Samui και στο Surat Thani.

Ο Engelbert Humperdinck είναι ένας παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής που είναι ευρέως γνωστός ως ο «Βασιλιάς του Ρομαντισμού». Το πιο γνωστό τραγούδι του είναι το «Release Me». Τώρα είναι 86 ετών.

Ο Ένγκελμπερτ Χάμπερντινκ είπε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης: «Είναι η πρώτη μου φορά που φτάνω στο νησί Σαμούι. Έτυχε θερμής υποδοχής από τους Ταϊλανδούς από τότε που έφτασα στο αεροδρόμιο του Σαμούι.»

ΦΩΤΟ: Naewna

Ο κ. Worasit Pongpan, πρόεδρος του Συλλόγου Γκολφ Samui, είπε στο ταϊλανδέζικο μέσο: «Ο Engelbert Humperdinck βρίσκεται σε μια περιοδεία συναυλιών από την Μπανγκόκ. Έτσι, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια συναυλία στο νησί Samui επίσης. Τα υπόλοιπα έσοδα από τα έξοδα της συναυλίας θα δοθούν στο Green Island Foundation για την υποστήριξη της διατήρησης και της διατήρησης του περιβάλλοντος στο νησί Samui."

«Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για τους θαυμαστές του να μάθουν περισσότερα για το νησί Samui. Στο μέλλον θα πραγματοποιήσουμε περισσότερες παγκόσμιες δραστηριότητες στο νησί για να ενισχύσουμε τον τουρισμό και να υποστηρίξουμε τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες». κατέληξε ο Worasit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.