Πυροσβεστικό αυτοκίνητο στο Soi Ta-iad, Chalong

Chalong -

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Soi Ta-iad στο Chalong χθες (20 Αυγούστουth).

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 6:00 στο Soi Ta-iad που είναι ένα διάσημο γυμναστήριο πυγμαχίας με πολλούς αλλοδαπούς. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σεντάν φλεγόμενο έντονα. Χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να σβήσει η φωτιά. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου υπέστη ζημιές. Δεν βρέθηκε κανένας μέσα στο αυτοκίνητο όπως και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Ο Poice ανακάλυψε αργότερα ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι από το Krabi, αλλά τώρα μένει στο Thalang. Το αυτοκίνητο είχε χαλάσει στο Soi-Ta-iad πριν ο ιδιοκτήτης επιστρέψει στο κατάλυμά του περιμένοντας να επισκευαστεί το αυτοκίνητο τη Δευτέρα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.