Ο καπετάνιος αγνοείται αφού έπεσε στη θάλασσα ενώ οδηγούσε σκάφος με τουρίστες στο Κράμπι

Krabi-

Ένας καπετάνιος σκάφους χάθηκε αφού έπεσε στη θάλασσα ενώ οδηγούσε μια βάρκα με τουρίστες στο Κράμπι.

Χθες (19 Αυγούστουth) η Ναυτική Αστυνομία του Krabi ειδοποιήθηκε ότι ο καπετάνιος του σκάφους είχε χαθεί μεταξύ του νησιού Yaman και του νησιού Rok. Η θαλάσσια αστυνομία και οι δύτες διάσωσης βγήκαν για έρευνα για τέσσερις ώρες αλλά απέτυχαν πριν νυχτώσει.

Ο Αντισυνταγματάρχης Taweelarp Suwannarit της θαλάσσιας αστυνομίας του Krabi είπε στο Phuket Express, «Ο κ. Ο Apichart Boonrat, 27 ετών, ο καπετάνιος του σκάφους με 14 τουρίστες και έναν οδηγό, ταξίδευε χθες κοντά στο νησί Po Da στο Ao Nang.

«Ο καπετάνιος του σκάφους είχε χαθεί ενώ βρισκόταν στο πίσω μέρος και οδηγούσε το σκάφος. Ο οδηγός κάλεσε σε βοήθεια. Σε αυτό το στάδιο, πιστέψαμε ότι ο καπετάνιος μπορεί να λιποθύμησε και να έπεσε από το σκάφος. Η έρευνα συνεχίστηκε ξανά σήμερα (20 Αυγούστου)». κατέληξε ο Αντισυνταγματάρχης.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο καπετάνιος του σκάφους εξακολουθούσε να αγνοείται.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.