Οι ντόπιοι πωλητές μασάζ στο Πουκέτ διαμαρτύρονται για τους ξένους επενδυτές που φέρονται να λειτουργούν καταστήματα σε πολύ χαμηλότερες τιμές

Πουκέτ -

Περίπου 80 τοπικοί πωλητές μασάζ στο Πουκέτ διαμαρτυρήθηκαν στο Δημαρχείο του Πουκέτ διαμαρτυρόμενοι για καταστήματα μασάζ στα οποία φέρεται να επενδύουν ξένοι που λειτουργούν με πολύ χαμηλότερες τιμές, βλάπτοντας την επιχείρησή τους.

Η διαμαρτυρία χθες το πρωί (19 Αυγούστουth) είχε επικεφαλής τον κ. Tansiwit Klaichaem από τοπικούς συλλόγους πωλητών μασάζ. Κατέθεσαν επιστολή στον Κυβερνήτη του Πουκέτ.

Ο κ. Tansiwit είπε στο Phuket Express, «Υπάρχει μια αλυσίδα καταστημάτων μασάζ στην οποία έχουν επενδύσει ξένοι αλλά τη διαχειρίζονται Ταϊλανδοί. Έχουν πολλά καταστήματα στο Πουκέτ, όλα ουσιαστικά αντίγραφα το ένα του άλλου. Κανονικά, η τιμή για ένα μασάζ στο Πουκέτ, όπως συμφωνήθηκε από τις τοπικές ενώσεις μασάζ, είναι περίπου 300 μπατ, αλλά αυτή η χρέωση μασάζ στα καταστήματα είναι μόνο 150 μπατ. Αυτή η τιμή είναι αδύνατη καθώς το κόστος θα πρέπει να είναι υψηλότερο από αυτό. Αυτή η αλυσίδα δεν συμμετέχει σε τοπικούς συλλόγους και αρνήθηκε να μας ακούσει. Οπότε τώρα πρέπει να πάμε σε υψηλότερο επίπεδο εξουσίας».

«Άλλα τοπικά καταστήματα μασάζ που έχουν κλείσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 δεν μπορούν να ανοίξουν ξανά, καθώς δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να λειτουργήσουν με αυτή τη χαμηλή τιμή. Άλλα τοπικά καταστήματα μασάζ που ανοίγουν τώρα έχουν επίσης λιγότερους πελάτες, καθώς όλα χρησιμοποιούν τα καταστήματα μασάζ της αλυσίδας χαμηλότερων τιμών».

Ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ Arnuparp Rodkwan Yodrabam είπε στο Phuket Express, «Θα βρούμε μια λύση για αυτό το ζήτημα το συντομότερο δυνατό και θα ελέγξουμε τα καταστήματα μασάζ για να δούμε εάν συμμορφώνονται με αυτά. Δεν είναι σαφές εάν η αλυσίδα κάνει κάτι παράνομο σε αυτό το σημείο και θα χρειαστεί περαιτέρω έρευνα, αλλά καθώς αναστατώνουν πολλούς ανθρώπους σε τοπικό επίπεδο και προκαλούν αναταραχή, πρέπει να βρεθεί μια ειρηνική λύση και συμβιβασμός μεταξύ των διαφορετικών μερών».

Το όνομα της αλυσίδας αποκρύπτεται εν αναμονή της περαιτέρω έρευνας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.