Η αστυνομία της Ταϊλάνδης εξετάζει «νομικό νόμο» για τον περιορισμό του αριθμού επιβατών φορτηγών στα πίσω καθίσματα και στο κρεβάτι φορτίου

Μπανγκόκ -

Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης εξετάζει το ενδεχόμενο έκδοσης νόμου περί κυκλοφορίας που δεν επιτρέπεται να κάθονται περισσότεροι από τρεις επιβάτες στα πίσω καθίσματα ενός φορτηγού και όχι περισσότεροι από έξι επιβάτες σε κρεβάτι φορτίου.

Ο στρατηγός της αστυνομίας Damrongsak Kittiprahat, ο αναπληρωτής αρχηγός της εθνικής αστυνομίας, δήλωσε κατά τη διάρκεια διάσκεψης για την οδική κυκλοφορία την Παρασκευή, 19 Αυγούστου, ότι η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης συζητά με το Υπουργείο Χερσαίων Μεταφορών για τη θέσπιση νόμου για τους χρήστες φορτηγών και τους επιβάτες τον ίδιο νόμο περί οδικής κυκλοφορίας (αρ. 13) Ποιό να διατάξει όλους τους επιβάτες των οχημάτων να φορούν ζώνες ασφαλείας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, για να ισχύσει από τις 5 Σεπτεμβρίου.

Το προσχέδιο θα απαγορεύσει σε περισσότερους από τρεις επιβάτες να κάθονται στα πίσω καθίσματα των φορτηγών για ασφάλεια, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν εφοδιάσει τις κατάλληλες ζώνες ασφαλείας. Επιπλέον, ο αριθμός των επιβατών που θα κάθονται στο κρεβάτι φορτίου του pickup θα περιορίζεται σε έξι άτομα κατ' ανώτατο όριο και η κάθιση στο πίσω μέρος του φορτίου θα απαγορεύεται αυστηρά.

«Το προσχέδιο θα οριστικοποιηθεί έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Μόλις ολοκληρωθεί το προσχέδιο, θα συμπεριληφθεί στη νομοθετική επιτροπή της κυβέρνησης. Όταν εφαρμοστεί ως νόμος, οι αρχές θα ενημερώσουν ξανά το κοινό. Εάν κάποιος διαπιστωθεί ότι παραβιάζει, ενδέχεται να επιβληθούν προειδοποιήσεις ή πρόστιμα, ανάλογα με την περίπτωση». πρόσθεσε ο υπαρχηγός.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/