Το Thai Covid Center εγκρίνει την παράταση της περιόδου βίζας για ξένους τουρίστες για να τονώσει την τουριστική οικονομία, με ισχύ από τον Οκτώβριο

Μπανγκόκ -

Το Κέντρο Διοίκησης Κατάστασης Covid-19 (CCSA) ενέκρινε την παράταση της περιόδου απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης για τους ξένους τουρίστες από 30 ημέρες σε 45 ημέρες από τον Οκτώβριο του 2022 έως τον Μάρτιο του 2023 για να ενισχύσει πιθανώς την τουριστική βιομηχανία.

Η Visa on Arrival (VOA) θα επεκταθεί επίσης από το πολύ 15 ημέρες σε 30 ημέρες, δήλωσε ο εκπρόσωπος της CCSA Taweesilp Visanuyothin μετά τη γενική συνέλευση την Παρασκευή 19 Αυγούστου.

Με απλούς όρους, εάν η βίζα της χώρας σας ήταν προηγουμένως για δεκαπέντε ημέρες, θα επεκταθεί σε τριάντα. Εάν ήταν για τριάντα, θα επεκταθεί στα 45, με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου.

Και οι δύο παρατάσεις θα ισχύσουν από την 1η Οκτωβρίου 2022 έως τις 31 Μαρτίου 2023, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερες διεθνείς αφίξεις για να αναζωογονηθεί η εγχώρια οικονομία μετά την οικονομική δυσπραγία του Covid-19 καθώς και να δημιουργηθούν έσοδα από τα έξοδα των τουριστών.

Το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Εξωτερικών, το Γραφείο Μετανάστευσης και οι σχετικές υπηρεσίες έλαβαν εντολή να τηρήσουν την ανακοίνωση και να προχωρήσουν στην απόφαση CCSA στο επόμενο βήμα.

Το TPN σημειώνει ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί έως ότου επικυρωθεί στη Βασιλική Εφημερίδα, χωρίς να έχει δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/