Η Kathu θα πραγματοποιήσει έκθεση τροφίμων αργότερα αυτόν τον μήνα

Kathu -

Η 7η ετήσια έκθεση τροφίμων και υγιεινής αγοράς θα πραγματοποιηθεί στο Kathu από τις 25 Αυγούστουth έως τον Αύγουστο του 27th αυτο το μηνα.

Θα υπάρχει ποικιλία ειδών καθαρού φαγητού και πολλές δραστηριότητες, όπως διαγωνισμός μαγειρικής, μουσικός διαγωνισμός από μαθητές, οικογενειακό τρέξιμο και ζωντανή μουσική.

Άλλες δωρεάν υπηρεσίες στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν μασάζ, δωρεάν στείρωση γάτας και σκύλου, δωρεάν κούρεμα και πολλά άλλα.

Θα τα πούμε εκεί!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.