Ατύχημα δύο οχημάτων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κοντινός αναβάτης μοτοσικλέτας στο Πουκέτ, αφού ο τροχός πέταξε από οχήματα που συντρίβονταν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Δήμος Sri Soonthorn

Thalang, Phuket -

  Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας τραυματίστηκε όταν ένα σεντάν προσέκρουσε σε μεγάλο φορτηγό, με αποτέλεσμα το φορτηγό να ανατραπεί και ένας τροχός να πετάξει στο άμεσο μονοπάτι του αναβάτη μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να πέσουν.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 2:00 π.μ. σήμερα, 18 Αυγούστου 2022, στην οδό Thep Kasattri στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn.

Αστυνομικές αρχές και ΜΜΕ έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν έναν τραυματία που ήταν ο αναβάτης της μηχανής. Το αναποδογυρισμένο φορτηγό με διάφορα εμπορεύματα διάσπαρτα βρισκόταν στο δρόμο σε κοντινή απόσταση. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν επίσης το χαλασμένο σεντάν και το μηχανάκι.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγοί απέκρυψαν την ταυτότητά τους από την αστυνομία του Thalang εν αναμονή της περαιτέρω διερεύνησης του ατυχήματος.

Μάρτυρες είπαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το σεντάν προσέκρουσε στο πίσω μέρος του φορτηγού πριν το φορτηγό ανατραπεί. Ο τροχός του φορτηγού χάλασε και ο μοτοσικλετιστής έπεσε πάνω στον τροχό. Η αστυνομία ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος και να εξετάσει νομικές κατηγορίες.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο μοτοσικλετιστής παραμένει σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δύο οδηγοί δεν τραυματίστηκαν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.