Αξιωματικός του Ταϊλανδικού Ναυτικού σταματά το όχημά του και βοηθά έναν αναίσθητο τραυματία στη διασταύρωση στο Πουκέτ

Πουκέτ -

  Ένας αξιωματικός του ναυτικού της Ταϊλάνδης που οδηγούσε σταμάτησε το αυτοκίνητό του πριν παράσχει βοήθεια σε έναν αναίσθητο τραυματισμένο άνδρα σε μια διασταύρωση στην πόλη του Πουκέτ σήμερα, 18 Αυγούστου 2022.

Ο Επικεφαλής Υπαξιωματικός Πρώτης Τάξης Chaiwat Yuttapichainawin από την Περιοχή 3 του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης, ο οποίος επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο στην πόλη του Πουκέτ με τη σύζυγό του, σταμάτησε για να βοηθήσει τον τραυματία στη διασταύρωση Jui Tui. Ο άγνωστος τραυματίας βρέθηκε αναίσθητος στο δρόμο μετά από ατύχημα μεταξύ αυτοκινήτου και μηχανής. Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης δεν είχαν φτάσει ακόμη στο σημείο.

Ο Chaiwat έχει εκπαιδευτεί για διασώσεις. Ο ίδιος και η σύζυγός του, η οποία είναι νοσοκόμα, παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία που είχε υποστεί τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό πριν φτάσει ασθενοφόρο.

Οι λεπτομέρειες του ατυχήματος και ποιο όχημα οδηγούσε ο τραυματίας δεν έγιναν σαφείς από τις αρχές επιβολής του νόμου του Πουκέτ.

Ο Chaiwat επαινήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης για τις πράξεις του.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.