Περισσότεροι από τέσσερα εκατομμύρια ξένοι τουρίστες έχουν φτάσει στην Ταϊλάνδη από τότε που άνοιξε ξανά η χώρα τον Ιανουάριο, αναφέρει η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης

Εθνική -

Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) την Τετάρτη, 17 Αυγούστου, ανέφερε ότι ο συνολικός αριθμός των ξένων τουριστών που φτάνουν στην Ταϊλάνδη έχει φτάσει τα τέσσερα εκατομμύρια από τότε που άνοιξε ξανά η χώρα την 1η Ιανουαρίου.

Ο κυβερνήτης του TAT Yuthasak Supasorn δήλωσε στον Τύπο ότι αφού η κυβέρνηση χαλάρωσε τα μέτρα και τις εγγραφές για ξένους τουρίστες τον Ιανουάριο, αναφέρθηκε ότι συνολικά 4,015,504 τουρίστες επισκέφτηκαν τη χώρα από την 1η Ιανουαρίου έως τις 16 Αυγούστου, αντανακλώντας μια σταδιακή βελτίωση στον τουρισμό. βιομηχανία.

«Η ΤΑΤ περίμενε ότι από τις 31 Αυγούστου, ο αριθμός των ξένων τουριστών θα έφτανε τα 4.5 εκατομμύρια άτομα και περίπου 40,000+ άτομα θα έφταναν στη χώρα την ημέρα», πρόσθεσε ο κυβερνήτης.

Η TAT έχει διατηρήσει τον στόχο της για 10 εκατομμύρια ξένους τουρίστες έως το 2022, με αναμενόμενο αριθμό ξένων τουριστών τουλάχιστον 1 εκατομμύριο το μήνα μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου. Κατά το τέταρτο τρίμηνο, από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο, προβλέπεται επίσης μέση αύξηση 1.5 εκατομμυρίου ατόμων το μήνα.

Τα έσοδα από διεθνείς τουρίστες αναμένονται επίσης στα 625.8 δισεκατομμύρια μπατ σε όλο το 2022, ενώ η εγχώρια αγορά αναμένεται να είναι 160 εκατομμύρια άτομα για την τριμηνιαία χρονική περίοδο, δημιουργώντας περίπου 656 δισεκατομμύρια μπατ έσοδα, οδηγώντας σε ένα συνολικό στόχο των εσόδων από τον τουρισμό, από το εξωτερικό. και ταϊλανδούς τουρίστες, 1.2 τρισεκατομμυρίων μπατ.

Σύμφωνα με το TAT, οι πέντε πρώτες εθνικότητες που ταξίδεψαν στην Ταϊλάνδη από την 1η Ιανουαρίου έως τις 16 Αυγούστου είναι η Μαλαισία με 526,051 άτομα, ακολουθούμενη από την Ινδία με 395,025, το Λάο PDR με 218,043, τη Σιγκαπούρη με 213,523 και το Ηνωμένο Βασίλειο με 193,003.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/