Ο Μαχούτ πεθαίνει μετά από επίθεση από ελέφαντα στο Phang Nga

ΦΩΤΟ: MGR Online

Phang Nga -

  Ένας mahout, ο οποίος είναι εκπαιδευτής ελεφάντων, πέθανε, φέρνοντας φρικτά τραύματα στον κορμό του, μετά από επίθεση από έναν ελέφαντα στο Phang Nga.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό χθες (17 Αυγούστουth) στην Baan Nai Yan, υποπεριοχή Tha Yoo, περιοχή Takua Thung.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σώμα του κ. Suppachai Wongfade, 32 ετών. Είχε υποστεί σημαντική ζημιά στον κορμό του. Ήταν ο ιδιοκτήτης του 20χρονου αρσενικού ελέφαντα που ονομαζόταν Πονγκ Πανγκ.

Ο ελέφαντας πυροβολήθηκε με αναισθητικό, 500 μέτρα από το σημείο, από υπαλλήλους του γραφείου Phang Nga Live Stock Office και ενός άλλου τοπικού mahout.

Δεν υπήρχαν άμεσα μάρτυρες του συμβάντος και δεν ήταν σαφές τι είχε συμβεί. Ο κ. Suppachai φέρεται να ήταν ένας έμπειρος μαχουτ και δούλευε με τον Pong Pang για πολλά χρόνια. Έρευνα από το Live Stock Office θα διεξαχθεί σε συνεργασία με αξιωματούχους επιβολής του νόμου μετά το περιστατικό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.