Γυναίκα από την Ταϊλάνδη βρέθηκε νεκρή στο κανάλι της πόλης του Πουκέτ, δεν υπάρχει υποψία επιθετικού παιχνιδιού

Πουκέτ -

Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε ένα κανάλι στην πόλη του Πουκέτ κοντά σε ένα δημόσιο πάρκο στην πόλη του Πουκέτ.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε από έναν κάτοικο της περιοχής στις 5:00 μ.μ. χθες (16 Αυγούστουth) ότι είδαν ένα πτώμα να επιπλέει στο κανάλι Bang Yai κοντά στο δημόσιο πάρκο Saphan Hin στην οδό Phuket στην υποπεριοχή Talad Yai, Mueang Phuket.

Οι διασώστες και η αστυνομία έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν το πτώμα να παρασύρεται στο κανάλι μπρούμυτα. Η παλίρροια ήταν χαμηλή τη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα. Στο πλάι του καναλιού βρέθηκαν μια μάσκα προσώπου και ένα ζευγάρι παπούτσια. Στο σώμα της δεν βρέθηκε κανένα σημάδι πάλης. Η αστυνομία είπε ότι η γυναίκα πέθανε τουλάχιστον έξι ώρες πριν ανακτηθεί το σώμα της.

Μια γυναίκα το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στους αξιωματούχους έφτασε αργότερα στο σημείο. Είπε στην αστυνομία ότι το πτώμα ήταν η πεθερά της. Έδωσε την ταυτότητα της πεθεράς της στην αστυνομία. Το πτώμα ταυτοποιήθηκε ως η κα Parichart Sangkam, 50 ετών. Έμενε σε ένα σπίτι περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία η πεθερά της έπασχε από κατάθλιψη. Δεν είχε γυρίσει σπίτι από χθες (15 Αυγούστουth).

Η αστυνομία ερευνά αν η κυρία Parichart έπεσε κατά λάθος στο κανάλι ή πήδηξε στο κανάλι. Το σώμα της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Vachira Phuket στην πόλη του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.