Το δεκαήμερο ετήσιο φεστιβάλ Phuket Por Tor βρίσκεται σε εξέλιξη

Πουκέτ -

Το ετήσιο φεστιβάλ ταϊλανδέζικου-κινέζικου Πουκέτ «Hungry Ghost» ή Por Tor διεξάγεται έως τις 26 Αυγούστουth στην πόλη του Πουκέτ.

Ένα μεγάλο φεστιβάλ πραγματοποιείται κανονικά στο Bang Naew Chinese Shrine στην οδό Phuket στο Talad Yai κοντά στο Saphan Hin.

Χθες το βράδυ (16 Αυγούστουth) ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew και ο δήμαρχος του δήμου του Πουκέτ κ. Saroj Angkanapilart εγκαινίασαν επίσημα το φεστιβάλ.

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Narong είπε κατά την έναρξη στο πλήθος: «Το φεστιβάλ έχει στόχο να υποστηρίξει τον πολιτιστικό τουρισμό, την οικονομία και τις τοπικές κοινότητες. Υπάρχουν πολλοί παραδοσιακοί πάγκοι με φαγητό στο Πουκέτ, παραδοσιακές παραστάσεις, συναυλίες, τοπικά προϊόντα και πολλά άλλα στην εκδήλωση. Ελάτε να συμμετάσχετε στο φεστιβάλ.”

Το φεστιβάλ Phuket Por Tor (Hungry Ghost) ξεκίνησε με μια παρέλαση στην πόλη του Πουκέτ.

Η τοπική παράδοση του Ταϊλανδο-Κινεζικού Hungry Ghost στο Πουκέτ ξεκίνησε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.