Το Πουκέτ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την APEC SME τον επόμενο μήνα

Πουκέτ -

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ ανακοίνωσε ότι η επαρχία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει την 28η ΜΜΕ APEC (Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις) τον επόμενο μήνα.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew είπε στο Phuket Express, «Το Πουκέτ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την 28η συνάντηση ΜΜΕ της APEC τον επόμενο μήνα από τις 5 Σεπτεμβρίουth μέχρι τον Σεπτέμβριο 10th. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για το Πουκέτ να υποδεχτεί επισκέπτες από 21 οικονομικές ζώνες στην Ασία – Ειρηνικό. Είμαστε επίσης έτοιμοι για εμπόριο, επενδύσεις και τουρισμό μετά τον Covid-19».

«Επιπλέον, έχουμε 42,598 επιχειρήσεις ΜΜΕ με 224,905 εργαζόμενους. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να οδηγήσει την οικονομία για την περιοχή και για τη χώρα στο μέλλον». κατέληξε ο κυβερνήτης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.