Το φεστιβάλ Phuket Por Tor (Hungry Ghost) ξεκινά με παρέλαση – Φωτογραφίες

Πουκέτ -

Το φεστιβάλ Phuket Por Tor (Hungry Ghost) ξεκίνησε με μια παρέλαση στην πόλη του Πουκέτ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Η τοπική παράδοση του Ταϊλανδο-Κινεζικού Hungry Ghost στο Πουκέτ ξεκίνησε.

Ένας δρόμος στην Old Town Road του Πουκέτ πρόκειται να κλείσει προσωρινά για την παρέλαση «Por Tor» (Πεινασμένο Φάντασμα).

Το ετήσιο φεστιβάλ Ταϊλανδέζικου Πουκέτ «Hungry Ghost» ή Por Tor θα πραγματοποιηθεί στο Πουκέτ αυτόν τον μήνα στην πόλη του Πουκέτ.

Η παρέλαση χθες (16 Αυγούστου) ξεκίνησε από το άγαλμα του Χρυσού Δράκου στην οδό Thalang. Ο δήμαρχος του Δήμου Πουκέτ κ. Saroj Angkanapilart εγκαινίασε το φεστιβάλ με την παρέλαση των κόκκινων κέικ χελωνών.

Οι χελώνες αντιπροσωπεύουν καλή υγεία και μεγάλη διάρκεια ζωής ενώ το κόκκινο είναι επίσης το χρώμα της καλής τύχης για τους Κινέζους.

Η παρέλαση πήγε στη διασταύρωση Taew Nam – Οδός Πουκέτ – Κύκλος Σουρίν (πύργος του ρολογιού) – Διασταύρωση Bang Naew – Ναός Bang Naew (διεξαγωγή τελετής Por Tor).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.