Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σοβαρά μετά από σύγκρουση με φορτηγό στο Chalong

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ίδρυμα διάσωσης Raumjai

Chalong -

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του ενώ ένα άλλο έχει τραυματιστεί σοβαρά μετά από σύγκρουση με φορτηγό στην περιοχή Chalong.

Το Ίδρυμα Διάσωσης Raumjai αναφέρει ότι ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα σήμερα το πρωί (17 Αυγούστου) στο Soi Na Chai, στην υποπεριφέρεια Chalong, στην περιοχή Mueang Phuket.

Έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ένα κατεστραμμένο φορτηγό έπεσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος. Ένα άτομο διαπιστώθηκε ο θάνατος του επιτόπου ενώ ένα άλλο έχει τραυματιστεί σοβαρά. Ο τραυματίας, μια γυναίκα άγνωστη, μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Σε αυτό το στάδιο, τα σωστικά συνεργεία πιστεύουν ότι ο οδηγός είχε χάσει τον έλεγχο του οχήματός τους πριν προσκρούσει στον στύλο του ηλεκτρικού ρεύματος. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του ατυχήματος εξακολουθούν να προσδιορίζονται από την αστυνομία του Chalong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.