Αστυνομικός του Πουκέτ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση αφού πυροβόλησε τον πωλητή χυλοπωλών στην Πατόνγκ το 2021

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Ένας αστυνομικός του Πουκέτ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση αφού πυροβόλησε έναν πωλητή νουντλς στην Πατόνγκ τον περασμένο Φεβρουάριο του 2021.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο ανθυπαστυνόμος Pornthep Channarong, 25 ετών, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι ήταν πολύ μεθυσμένος όταν βγήκε για να γιορτάσει τη μεταφορά του και φέρεται να πυροβόλησε τον πωλητή Aroon Thongplub.

Σήμερα (16 Αυγούστου) το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ διάβασε την απόφαση και συμφώνησε ότι ο κατηγορούμενος, ο Πόρνθεπ, σκόπευε να σκοτώσει άλλο άτομο. Η ποινή είναι φυλάκιση 33 ετών και τεσσάρων μηνών.

Ο κατηγορούμενος πρέπει να καταβάλει αποζημίωση στο θύμα εντός 20 ετών για το σύνολο των 7,992,500 μπατ.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος παρείχε καλή συνεργασία στο δικαστήριο. Η ποινή μειώθηκε σε 25 χρόνια και τέσσερις μήνες φυλάκιση με πρόστιμο 1,000 μπατ και καταβολή αποζημίωσης στο θύμα 7,992,500 μπατ.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημείωσαν ότι το θύμα έχει μείνει μόνιμα ανάπηρο μετά το περιστατικό και δεν μπορεί να περπατήσει.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.