Το "Big Joke" επισκέπτεται το Πουκέτ για το έργο "Smart Safety Zone" στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ

ΦΩΤΟ: Σιάμ Ρατ

Πουκέτ -

  «Big Joke», ο βοηθός επίτροπος της αστυνομίας Surachet Hakpal, χθες (15 Αυγούστουth) επιθεώρησε την «Έξυπνη Ζώνη Ασφάλειας» στην περιοχή της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ υπό την ευθύνη της αστυνομίας της πόλης του Πουκέτ.

Επιθεώρησε επίσης επισκευές δρόμων στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ. Το «Big Joke» ανησυχεί ότι δεν υπάρχουν αρκετά εμπόδια για τους αυτοκινητιστές. Ο εργολάβος κατασκευής έχει ενημερωθεί να αυξήσει τον αριθμό των φραγμών για τη διασφάλιση της οδικής ασφάλειας.

ΦΩΤΟ: Σιάμ Ρατ

Ορισμένες διαβάσεις πεζών στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ έχουν επίσης ξεθωριασμένα χρώματα. Ο Big Joke διέταξε τον Αρχηγό της Αστυνομίας της πόλης του Πουκέτ και την τροχαία να βεβαιωθούν ότι οι διαβάσεις πεζών έχουν ξαναβάψει.

Το Big Joke είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, «Οι έξυπνες ζώνες ασφαλείας είναι ειδικές ζώνες που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχουμε υποσχεθεί στον κόσμο ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στο μέλλον, οι Έξυπνες Ζώνες Ασφάλειας θα επεκταθούν και σε άλλους τομείς».

«Το έργο Smart Safety Zone δεν αφορά μόνο περισσότερες εγκαταστάσεις καμερών CCTV, αλλά περιλαμβάνει επίσης πλήρη συνεργασία από την κυβέρνηση και τον ιδιωτικό τομέα προς όφελος των πολιτών». Το μεγάλο αστείο κατέληξε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.